Luchthavenvervoer

Gaat u binnenkort op vakantie? Dan is het prettig als het eerste gedeelte van de vakantie, de rit naar de luchthaven, ontspannen kan beginnen. Geen gesjouw met koffers en geen stress bij het zoeken van een parkeerplek. Een rit met de taxi naar het vliegveld scheelt de kosten voor een langparkeerplaats en u hoeft geen vrienden of familie te vragen u weg te brengen. En zeker als u met meerdere personen bent is een taxi goedkoper dan de trein. De chauffeur brengt u naar de juiste vertrekhal en staat aan de hand van uw vluchtnummer ook weer op het juiste tijdstip voor u klaar voor de terugrit. We rijden ritten naar alle vliegvelden, maar ook stations in Nederland, België en Duitsland.

 Stipt op tijd
 Comfortabel en snel naar de gewenste luchthaven of station
 Speciale tarieven

Heeft u een taxi geboekt bij Taxi van Kronenburg?

Dan kunt u gratis gebruik maken van de STA-balie. STA-balie staat voor Schiphol Transfer Assistance. Het is een wachtruimte waar onze chauffeur u komt ophalen zodra u zich gemeld heeft. U hoeft dus niet onnodig te wachten of lang te zoeken naar de chauffeur in een overvolle aankomsthal.

Hoe werkt het?

Nadat u geland bent op Schiphol meldt u zich bij de STA-balie. De STA-balie bevindt zich op Schiphol Plaza in Aankomsthal 4. De taxichauffeur wordt vervolgens door de STA-balie opgeroepen en rijdt voor de deur voor.

Voordelen:
  • Vluchtinformatie wordt gebruikt om uw aankomsttijd te bewaken
  • Duidelijk waar u zich kunt melden
  • Direct na aanmelden wordt de chauffeur opgeroepen
  • De taxi rijdt voor de deur van de aankomsthal voor
  • Gratis voor alle klanten die vooraf geboekt hebben bij Taxi van Kronenburg


  • Contact

    Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi naar het vliegveld of station?
    Bel dan 24/7 naar 0411-632569 of stel uw vraag via ons contactformulier.